Att vi dagligen behöver få rätt mängd näring i oss tror jag att alla förstår, men vi behöver också röra på oss dagligen för att upprätthålla vår förbränning.
Att leva ett sunt liv är inte bara bra för hälsan och välbefinnandet – det ger dig också en extra energikick. Herbalife gynnar och stöder ett hälsosamt och aktivt liv och anser att grunden till detta är ett gott näringsintag tillsammans med regelbunden motion, vila och avkoppling.
  • Ett gott näringsintag kommer från en balanserad och varierat kost som innehåller rätt balans och nivå av makro- och mikronäringsämnen för att passa individens behov och livsstil (ålder, kön, skede i livet, vikt, kroppssammansättning, aktivitetsnivå och metabola hastighet) 
  • Balanserade och näringsriktiga måltider och mellanmål under dagens lopp hjälper till att reglera energinivåerna och fylla på med näringsämnen som gått förlorade 
  • Tillräckligt med vätska – minst två liter vatten om dagen 
  • Regelbunden motion, vila och avkoppling inklusive 30 minuters måttlig till intensiv motion om dagen (fem dagar i veckan) och minst sju timmars kvalitetssömn varje natt. 
* Källa: Herbalife
* Källa: Herbalife
*Källa: Herbalife
*Källa: Herbalife